Goederen kunnen in geen geval teruggezonden worden zonder ons voorafgaand schriftelijk akkoord. Eventuele instemming met terugzending houdt echter niet automatisch onze aanvaarding in. De retours zijn enkel geldig voor een periode van 30 dagen vanaf de factuurdatum. De volgende voorwaarden zijn met name van toepassing:

- 15% van de gefactureerde retourwaarde zal afgetrokken worden, met een minimum van 25 EUR excl. btw per dossier.

- Bij toestemming voor retour dient het retouretiket op het pakket aangebracht te worden. De terugzending dient binnen de 21 dagen na opening van het dossier uitgevoerd te worden.

- Artikels die gewijzigd werden of waarop een zeefdruk of borduursel aangebracht werd, zullen niet teruggenomen worden.

- Elke terugzending naar een ander adres dan door ons opgegeven, zal geweigerd worden.

- Er zal geen terugzending aanvaard worden van directe zendingen van bij leveranciers/merken. Alle pakketten die geweigerd worden zonder onze toestemming, worden belast met een bedrag van 15% op de waarde van de goederen, met een minimum van 15 euro excl. btw. Uit hygiƫnische overwegingen wordt geen ondergoed omgeruild of teruggenomen. In ieder geval zullen de teruggezonden goederen die zich niet in hun oorspronkelijke verpakking bevinden of waarvan de oorspronkelijke verpakking beschadigd is, niet omgeruild kunnen worden.

- De verzendingskosten voor het retourpakket zijn steeds ten laste van de koper.