There are 99 reviews.
Only registered users can post a review. Log in or create an account .
Post a review and try to win a discount.
28-05-2020
This customer bought 124 product(s)
Zeer tevreden
Al enkele keren besteld en telkens zeer tevreden over de producten en de service.
28-05-2020
This customer bought 124 product(s)
lipstick metallic

lipstick metallic

Stick van lippenbalsem in elegante kleuren verkrijgbaar: goud, zilver, rose, rood en blauw . Vanille smaak, met SPF15-bescherming en dermatologisch getest.
leuke lippenbalsemm
Zeer tevreden over deze lippenbalsem en de service!
28-05-2020
This customer bought 124 product(s)
Shimmer jute Shopper

Shimmer jute Shopper

deze bestaat uit 100% jute . afm: 42x39x19 cm
heel mooie tas
een heel mooie jute tas. Zeer tevreden over jullie service ook ;-)
15-05-2020
This customer bought 27 product(s)
levering
hele snelle levering, alleen jammer als er iets niet geleverd is omdat het niet leverbaar is dat je heel lang moet wachten voor je je geld terug binnen hebt van dat artikel, voor de rest goede service
12-05-2020
This customer bought 70 product(s)
super content, ELKE KEER OPNIEUW
nu al meerdere keren besteld en telkens opnieuw prima geholpen. Ook hulp bij keuze van kleur als ik niet zeker was. TOP
10-04-2020
This customer bought 103 product(s)
FANTASTISCH
Zelfs tijdens de coronadagen word alles prima en supersnel geleverd, er is altijd hulp ter beschikking! TOP
03-04-2020
This customer bought 148 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
Zeer tevreden over de artikelen!
This customer has posted a review for his order of 30-10-2019.
31-03-2020
This customer bought 14 product(s)
SUPER BLIJ!!
Zelfs in deze drukke coronaperiode alles netjes op tijd thuis aangekregen! Dikke dankjewel!!
06-03-2020
This customer bought 27 product(s)
Geen info
Momenteel niet tevreden, besteld op 01-03. Nog niks ontvangen en geen update gekregen dat er vertraging zou zijn ofzo. Ook geen antwoord op mail naar info@. Had eigenlijk verwacht voor weekend te hebben, heb transferfolie nodig.
Message from moderation
Beste, Spijtig dit te horen. Momenteel staan er zo n 3000 mailtjes in onze mailbox waardoor ik dit waarschijnlijk over het hoofd heb gezien. De telefoon is nog altijd het vlugst om ons te contacteren en dan ben je zeker van een antwoord . Je kan ons contacteren via 0470/339473 . Indien je dit doet vandaag kunnen we nog je rol meesturen naar een adres van opgegeven keuze . Hopend op een antwoord,
04-03-2020
This customer bought 499 product(s)
Sweat ID.002
Mooie trui goede prijs/kwaliteit blijft na het wassen mooi (geen droogkast)
04-03-2020
This customer bought 499 product(s)
lanyard zwart

lanyard zwart

Lanyards :  kleur : zwart  afmeting : 48 cm lang 2 cm breed  Meer dan 500 stuks nodig vraag naar onze prijzen .
Lanyard Zwart
zeer tevreden van de prijs/kwaliteit. gemakkelijk te bedrukken onder de pers.
03-03-2020
This customer bought 76 product(s)
Super snel verder geholpen
Ik had een berichtje gestuurd werd super snel geholpen waarvoor dank ook in het verleden al bij besteld. Vandaag 2 bestellingen geplaatst. Doen jullie super goed !!!
18-02-2020
This customer bought 122 product(s)
flesopener in hout

flesopener in hout

deze perfect bedrukbare flesopener ideaal als geschenk voor vaderdag of meestergeschenk 
jammer dat ze geleverd worden met een geboord gat erin en niet zoals op de foto zonder gat
Message from moderation
Is idd een correcte opmerking , al zijn ze nu wel zonder gat , deze kan je gerust omruilen indien je dit wenst .
08-02-2020
This customer bought 5 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
cameo 4
zeer snelle levering! had achteraf nog een probleempje en direct antwoord gekregen!
This customer has posted a review for his order of 13-01-2020.
28-01-2020
This customer bought 252 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
BESTELLINGEN
Super service! Telkens weer!
This customer has posted a review for his order of 11-01-2020.