There are 113 reviews.
Only registered users can post a review. Log in or create an account .
Post a review and try to win a discount.
30-07-2020
This customer bought 143 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
Kids Hoodie
Goede kwaliteit, snel geleverd. Nog een telefoontje gehad om te horen of alles in orde was met de bestelling. Ook zeer tevreden met de andere producten die ik besteld had. Fijn om mee samen te werken, de b-volgende bestelling is ook weer gedaan! dank je wel
This customer has posted a review for his order of 07-01-2020.
26-07-2020
This customer bought 5 product(s)
Waar blijft mijn order?
Goedemorgen, meer dan een week geleden bestel ik bij jullie tasjes die ik zeer dringend nodig had, dit omdat jullie adverteren met een snelle verzending. Vandaag staat mijn order nog steeds op de eerste status zonder enige uitleg waarom dit maar niet in beweging geraakt. Intussen wacht mijn klant ook en krijg ik een slechte naam want ik kan geen info geven omdat ik zelf van niets weet. Kunnen jullie me dringend info bezorgen en liefst nog dringender mijn bestelling aub? Dank bij voorbaat, Van Mol Anouk
25-06-2020
This customer bought 589 product(s)
SHOPPER NEWCLASSIC
Mooie tas, stevig, geen verandering van materiaal na het persen, handvaten zijn stevig maar minder confortabel ( ze zijn plat i.p.v. rond)
25-06-2020
This customer bought 589 product(s)
SHOPPER CLASSIC
Zeer mmoie tas, stevig, ronde confortabele handvaten, geen verandering van materiaal na het persen.
25-06-2020
This customer bought 589 product(s)
houten bierkist 1/4 meter

houten bierkist 1/4 meter

Houten kist met schuifdeksel voor bier type leffe 33cl : 6 stuks type Jupiler 25cl: 6 stuks type Duvel 33cl: 4stuks *wordt niet geleverd met bier
HOUTEN BIERKIST 1/4 METER
mooie kisten, net afgewerkt
25-06-2020
This customer bought 589 product(s)
houten bierkist 1 meter

houten bierkist 1 meter

bierkist voor 1 meter bier. type 33cl: 14 stuks type 25cl : 18 stuks type 33cl buikfles : 14 stuks *wordt geleverd geleverd zonder bier
HOUTEN BIERKIST 1 METER
Mooie kist, net afgewerkt
25-06-2020
This customer bought 589 product(s)
Emmer Zwart 12 liter

Emmer Zwart 12 liter

De ideale emmer om te kleven met vinyl voor elke gelegenheid .
EMMER ZWART 12 LITER
Stevige emmer, laat zich prima bewerken met vinyl
25-06-2020
This customer bought 589 product(s)
houten bierwagen

houten bierwagen

wagen in hout voor 6 flessen afmeting: 40x14,5x15,5
HOUTEN BIERWAGEN
Prima product, afwerking is top, wagen kan rijden.
25-06-2020
This customer bought 589 product(s)
IMPERIAL T-SHIRT
Mooie kwaliteit, iets dikkere stof. Laat zich prima bewerken. Geen verandering van het materiaal na het persen. Zelfs na het wassen blijven de naden op de zijkant. Mooie kleur Ice Blue
25-06-2020
This customer bought 589 product(s)
BIB APRON BASIC WITH POCKET AND BUCKLE
Mooie kwaliteit, iets dikker en steviger katoen. Laat zich prima bewerken. Geen verandering van materiaal na het persen
25-06-2020
This customer bought 589 product(s)
HI VIS 2 BANDS WAISTCOAT
Maten zoals ze moeten zijn. Laat zich prima bedrukken
25-06-2020
This customer bought 589 product(s)
DIPPED BASE CANVAS ACCESSORY BAG
Mooie kwaliteit, ideaal om op te vullen an als geschenk af te geven. Mooie kleuren !
20-06-2020
This customer bought 211 product(s)
Meerdere bestellingen, fijn aanbod, mindere service
Het is erg fijn hoe een groot en afwisselend aanbod jullie hebben. Alsook jullie ondersteuning en tips via Messenger. Maar de verder service is toch echt nog wel een GROOT werkpunt. Deze week alweer een pakket ontvangen waar er opnieuw iets niet bijzat, iemand op voorhand verwittigen zou erg fijn zijn. Alsook de info bij jullie producten uitbreiden zou geen luxe zijn. Hopelijk is dit bij de toekomstige bestellingen niet meer het geval.
14-06-2020
This customer bought 68 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
Prima service
Reeds een aantal bestellingen geplaatst bij DIY bedrukking. Ik kan deze webshop enkel maar aanraden. Goede service en vlotte levering!
This customer has posted a review for his order of 04-10-2019.
28-05-2020
This customer bought 172 product(s)
Zeer tevreden
Al enkele keren besteld en telkens zeer tevreden over de producten en de service.