There are 43 reviews.
Only registered users can post a review. Log in or create an account .
Post a review and try to win a discount.
17-10-2019
This customer bought 167 product(s)
T-shirt Exact 190
Gemakkelijk in onderhoud, kleur blijft goed ideaal als sport t-shirt
17-10-2019
This customer bought 89 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
bestelling
goede en snelle prima service! Een aanrader
This customer has posted a review for his order of 06-08-2019.
14-10-2019
This customer bought 40 product(s)
Handige en stevige zakken
Hoe handig zijn deze zakken! Plus ze zijn ook leuk om te bedrukken en cadeau te geven!
04-10-2019
This customer bought 693 product(s)
Super service
Hele goede service en kwaliteit. Wouter en Stefanie zoeken altijd mee naar een oplossing voor de klant. Goed bezig!
30-09-2019
This customer bought 75 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
t shirt
in orde goeie kwaliteit
This customer has posted a review for his order of 24-09-2019.
30-09-2019
This customer bought 116 product(s)
Super
Zoveel keuzes ,prijzen zijn super, snelle levering ,gewoon geweldig bedrijf
25-09-2019
This customer bought 21 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
Uitstekende service! Mega aanbod, goeie prijzen en snel en correcte verzending. Je hebt maar één webshop meer nodig.
This customer has posted a review for his order of 15-09-2019.
25-09-2019
This customer bought 85 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
TOP KWALITEIT
Top kwaliteit! zeker een aanrader!
This customer has posted a review for his order of 19-09-2019.
23-09-2019
This customer bought 18 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
Snelle levering
Producten waren goed verpakt en snel geleverd!
This customer has posted a review for his order of 10-09-2019.
23-09-2019
This customer bought 27 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
Heel tevreden over prijs-kwaliteit en verzending!
This customer has posted a review for his order of 11-09-2019.
22-09-2019
This customer bought 45 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
Top Service!
Hele snelle service en topkwaliteit! Ben heel snel overgestapt naar deze webshop want dit ligt voor mij ideaal!!!!!
This customer has posted a review for his order of 31-07-2019.
22-09-2019
This customer bought 150 product(s)
Prijs-kwaliteit de beste webshop die je maar kunt vinden! Heel behulpzaam en een uitstekende service!
22-09-2019
This customer bought 102 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
Altijd snelle en eerlijke service! Top!
This customer has posted a review for his order of 28-07-2019.
21-09-2019
This customer bought 566 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
SUPER
Altijd direct opzoek als je iets vraagt of hij het heeft. Prijzen zijn zeker betaalbaar. Alsook gratis verzending vanaf 50€ is leuk. Vind altijd wel dingen die je “kan” gebruiken
This customer has posted a review for his order of 01-08-2019.
16-09-2019
This customer bought 309 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
Heel vlotte en correcte service
Heel vlotte en correcte service. Bij Wouter kan je met al je vragen terecht. Hij zal altijd een oplossing voor je klaar hebben. Ik ben een supertevreden klantje!
This customer has posted a review for his order of 07-09-2019.