There are 91 reviews.
Only registered users can post a review. Log in or create an account .
Post a review and try to win a discount.
06-03-2020
This customer bought 27 product(s)
Geen info
Momenteel niet tevreden, besteld op 01-03. Nog niks ontvangen en geen update gekregen dat er vertraging zou zijn ofzo. Ook geen antwoord op mail naar info@. Had eigenlijk verwacht voor weekend te hebben, heb transferfolie nodig.
Message from moderation
Beste, Spijtig dit te horen. Momenteel staan er zo n 3000 mailtjes in onze mailbox waardoor ik dit waarschijnlijk over het hoofd heb gezien. De telefoon is nog altijd het vlugst om ons te contacteren en dan ben je zeker van een antwoord . Je kan ons contacteren via 0470/339473 . Indien je dit doet vandaag kunnen we nog je rol meesturen naar een adres van opgegeven keuze . Hopend op een antwoord,
04-03-2020
This customer bought 417 product(s)
Sweat ID.002
Mooie trui goede prijs/kwaliteit blijft na het wassen mooi (geen droogkast)
04-03-2020
This customer bought 417 product(s)
lanyard zwart

lanyard zwart

Lanyards :  kleur : zwart  afmeting : 48 cm lang 2 cm breed  Meer dan 500 stuks nodig vraag naar onze prijzen .
Lanyard Zwart
zeer tevreden van de prijs/kwaliteit. gemakkelijk te bedrukken onder de pers.
03-03-2020
This customer bought 76 product(s)
Super snel verder geholpen
Ik had een berichtje gestuurd werd super snel geholpen waarvoor dank ook in het verleden al bij besteld. Vandaag 2 bestellingen geplaatst. Doen jullie super goed !!!
18-02-2020
This customer bought 109 product(s)
flesopener in hout

flesopener in hout

deze perfect bedrukbare flesopener ideaal als geschenk voor vaderdag of meestergeschenk 
jammer dat ze geleverd worden met een geboord gat erin en niet zoals op de foto zonder gat
Message from moderation
Is idd een correcte opmerking , al zijn ze nu wel zonder gat , deze kan je gerust omruilen indien je dit wenst .
08-02-2020
This customer bought 5 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
cameo 4
zeer snelle levering! had achteraf nog een probleempje en direct antwoord gekregen!
This customer has posted a review for his order of 13-01-2020.
28-01-2020
This customer bought 252 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
BESTELLINGEN
Super service! Telkens weer!
This customer has posted a review for his order of 11-01-2020.
25-01-2020
This customer bought 37 product(s)
Heel tevreden!
Heel tevreden over de geleverde service! Uitgebreid assortiment, snelle levering :) Een aanrader!
22-01-2020
This customer bought 690 product(s)
Service
Snelle levering! Duidelijke webshop! direct antwoord op je vragen! zeker een aanrader om hier te bestellen!!
22-01-2020
This customer bought 690 product(s)
Magic Mug

Magic Mug

Magic mug 10 oz , matte afwerking 
Magic mug
Super leuk om mee te werken.
20-01-2020
This customer bought 196 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
Snijmat
Handig in gebruik!
This customer has posted a review for his order of 15-12-2019.
19-01-2020
This customer bought 211 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
Ringer tee
Mooi kwaliteit maar maat zijn groter dan normaal
This customer has posted a review for his order of 07-01-2020.
18-01-2020
This customer bought 5 product(s)
aankoop cameo 4
zeer tevreden van de service!! snelle levering! direct antwoord op je vragen! echt top! zeker een aanrader om hier te bestellen
13-01-2020
This customer bought 78 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
Leuke shirts voor sublimatie
Snelle levering, goede producten en correcte prijs... wat wil een mens nog meer?
This customer has posted a review for his order of 14-10-2019.
11-01-2020
This customer bought 81 product(s)
top service!
Eerste bestelling gedaan en enkele producten waren niet voorradig, er werden direct alternatieve producten voorgesteld. Snelle levering, goede kwaliteit en zoals de titel zegt top service!