There are 67 reviews.
Only registered users can post a review. Log in or create an account .
Post a review and try to win a discount.
09-12-2019
This customer bought 28 product(s)
zeer tevreden! ik merkte achteraf een foutje in mijn bestelling op qua maat, heb telefonisch contact opgenomen en hebben het meteen willen aanpassen in mijn bestelling, bestelling toegekomen en zeer tevreden, ik word vaste klant :)
09-12-2019
This customer bought 172 product(s)
Vinyl
Zeer tevreden over de kwaliteit van het vinyl!
29-11-2019
This customer have not purchased any product
check_circle_outline Verified Purchase
Wacht nog steeds
Wacht al 2 maandne bijna op een broodtrommel
Message from moderation
dit vinden we natuurlijk vervelend , maar we betalen deze gewoon netjes terug dan hoef je ook niet meer te wachten .
This customer has posted a review for his order of 30-09-2019.
27-11-2019
This customer bought 18 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
Tevreden!
Dit was mijn eerste bestelling, maar er gaan er zeker nog volgen. Een deel van de bestelling was jammer genoeg fout geleverd, maar dit werd na enkele mailtjes recht gezet. Ik kreeg zelfs dubbel zo veel als wat ik oorspronkelijk besteld had...
This customer has posted a review for his order of 22-09-2019.
22-11-2019
This customer bought 149 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
Beste
Heel tevreden over de kwaliteit en de snelheid van de leveringen
This customer has posted a review for his order of 24-09-2019.
21-11-2019
This customer bought 121 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
Levering?
De leisteen zou worden nageleverd. Heb al meerdere mailtjes gestuurd. Wanneer kan ik deze alsnog verwachten?
This customer has posted a review for his order of 29-10-2019.
18-11-2019
This customer bought 252 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
Perfect, zoals altijd!
Ik bestelde al meermaals bij DIY bedrukking en ben altijd zo tevreden. Perfecte kwaliteit, snelle levering en een persoonlijke service (supersnelle antwoorden, zelfs 's avonds en op feestdagen, meedenken voor alternatieven, een extraatje,...). Hier blijf ik terugkomen! :D
This customer has posted a review for his order of 28-10-2019.
18-11-2019
This customer bought 312 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
mokken
Heel tevreden zoals gewoonlijk en een correcte goede service voor en na verkoop
This customer has posted a review for his order of 29-10-2019.
18-11-2019
This customer bought 478 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
Hemden
Top kwaliteit
This customer has posted a review for his order of 22-10-2019.
17-11-2019
This customer bought 172 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
Hemd
Super kwaliteit!
This customer has posted a review for his order of 03-08-2019.
17-11-2019
This customer bought 197 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
Awdis
Goede kwaliteitsvolle sweater om te bedrukken
This customer has posted a review for his order of 05-11-2019.
15-11-2019
This customer bought 23 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
Super materiaal
Heel gemakkelijk te sublimeren. Mooie resultaten!
This customer has posted a review for his order of 29-10-2019.
15-11-2019
This customer bought 229 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
Tevreden
Al paar keer ontbrekende artikelen gehad maar altijd mooi nageleverd na een bericht. Bedankt
This customer has posted a review for his order of 10-10-2019.
15-11-2019
This customer bought 229 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
Baby dekentjes
Super zachte en mooie dekentjes.
This customer has posted a review for his order of 23-09-2019.
15-11-2019
This customer bought 101 product(s)
check_circle_outline Verified Purchase
Mooie trui
Erg mooie trui, leuk met 2 kleuren. Wel jammer dat deze groot valt.
This customer has posted a review for his order of 24-09-2019.